Σύστημα «ΔΑΙΔΑΛΟΣ»

Το σύστημα «ΔΑΙΔΑΛΟΣ» είναι πληροφορικό σύστημα υποστήριξης επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Πολέμου. Αποτελείται από υπολογιστές συνδεδεμένους σε ένα δίκτυο. Η κάθε θέση είναι εξοπλισμένη με υλικό (Hardware) και λογισμικό (Software) και μπορεί να εκμεταλλεύεται τη βάση δεδομένων που έχει, ενώ έχει τη δυνατότητα επικοινωνίας για μεταβίβαση και λήψη στοιχείων και εντολών από και προς τις άλλες θέσεις.

Δυνατότητες του Συστήματος.

  1. Καταχώρηση των εισερχομένων στοιχείων που συλλέγονται από την εκτέλεση αποστολών ΜΥΗΠ (Έρευνα – εντοπισμός – υποκλοπή) σε μια δυναμική βάση δεδομένων και υποβοήθηση του έργου της ανάλυσης δια παροχής πολλαπλών και ταχέων συνδυαστικών δυνατοτήτων των συλλεγόμενων στοιχείων με τα ήδη υπάρχοντα στη βάση με σκοπό την καταγραφή-αναγνώριση και ταύτιση των στόχων ΗΠ και την αποκάλυψη της Ηλεκτρονικής Διάταξης Μάχης του εχθρού.
  2. Ενημέρωση σε κοντά πραγματικό χρόνο(Real Time) των Διοικήσεων με τη παρουσίαση στο ΚΣΕΗΠ της Ηλεκτρονικής Διάταξης Μάχης (ΗΔΜ) του εχθρού, των δυνατοτήτων του σε ΗΠ και της κατάστασης που επικρατεί στο ηλεκτρομαγνητικών εκπομπών φάσμα.
  3. Αυτοματοποιημένη έκδοση και διαβίβαση αποστολών προς τα μέσα ΗΠ για την εκτέλεση επιχειρήσεων ΗΑΜ εναντίον των εντοπισθέντων στόχων ΗΠ, αξιολόγηση των αποτελεσμάτων και επαναπροσδιορισμό των αποστολών.
  4. Στατιστική παρακολούθηση της αποτελεσματικότητας των μέσων, των χειριστών των Μονάδων – Υπομονάδων – Τμημάτων ΗΠ και της συμπεριφοράς του στόχου.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s