Αξιωματικός Επόπτης Επιφυλακής-Ασφαλείας Στρατοπέδου (ΑΕΕΑΣ)

Όλοι οι αντισυνταγματάρχες, ταγματάρχες και λοχαγοί που υπηρετούν στο επιτελείο του συντάγματος, ορίζονται κατά σειρά στην υπηρεσία του ΑΕΕΑΣ µε την Ημηρεσία ∆ιαταγή.

Η διάρκεια της υπηρεσίας είναι 24ωρη. Ο ΑΕΕΑΣ δεν απαλλάσσεται από τα υπόλοιπα καθήκοντά του και κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας δεν αποµακρύνεται από το στρατόπεδο.

  • Παραλαµβάνει  από  το  3ο   Επιτελικό  Γραφείο  το  σχετικό φάκελο που περιέχει τα προβλεπόµενα έγγραφα που αφορούν στην εκτέλεση των καθηκόντων της υπηρεσίας του.
  • Παίρνει  κάθε  πρωί  και  βράδυ  τηλεφωνική  αναφορά  από τους ΑΥ∆Μ των µονάδων και διενεργεί τηλεφωνικές εφόδους.
  • Επιβλέπει την εκτέλεση από τις µονάδες τυχόν εντολών και δγών που έχουν εκδοθεί από το συγκρότηµα ή τα προϊστάµενα κλιµάκια.
  • Αναπληρώνει το διοικητή και το επιτελείο του κατά τη διάρκεια της απουσίας τους. Είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια του στρατοπέδου και του συγκροτήµατος.
  • Αναφέρει κάθε πρωί στο διοικητή του συγκροτήµατος  για ό,τι συνέβη   κατά   τη   διάρκεια   της   υπηρεσίας   του   και   υποβάλλει   αναφορά συµβάντων.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.